Car-Fil Nano Silver Plus Kamp & Karavan Tipi Kompakt Su Arıtma Cihazı

Yeni ürün

 (İçme ve Kullanım Suyu Üretir)

100 Öğeler

26 980,00 TL KDV dahil

Daha fazla bilgi

CRF-NANO-SİLVER-PLUS;
Tüm tatlı su kaynaklarından temiz ve güvenilir içme ve kullanım suyu üretir. Bu modelimiz hem şehir şebekesinden hem de herhangi bir durgun veya akarsu kaynağından içme suyu hem de kullanım suyu (duş ve banyo, bulaşık yıkama, el yıkama, tuvalet işlemleri,gıda hazırlığı için vs.) üretebilir. Ayrıca, kullanım suyu için de idealdir; duş, bulaşık yıkama gibi günlük aktivitelerde kullanılabilir su üretme özelliğine sahiptir.Tatlı su kaynaklarında bulunabilecek olan kum, kil, pas, çamur gibi tortuları ve pislikleri giderir. Su basıncının olmadığı durumlarda bile, içilemeyen veya zararlı olan suların filtrelenmesi ve arıtılması işlemini yapar.Bakteriler, virüsler, arsenik, kurşun, cıva, krom, uranyum, ağır metaller, böcek ilaçları ve çok daha fazlasını içeren tüm partikülleri arıtır, ağır metaller, farmasötikler dahil olmak üzere binlerce kirleticiyi büyük ölçüde azaltır ve yok eder. Klor, kötü tat ve kokuyu gidererek daha temiz ve daha güvenli içme suyu sağlar.Her türlü tatlı su kaynaklarından gelen kirletici maddeleri filtreleme ve mümkün olan en lezzetli, en temiz ve en güvenli içme suyuna dönüştürme yeteneğine sahiptir.
  • Yorumlar
  • 5 diğer ürünler

    İlgili ürünler

    Tüm tatlı su kaynaklarından temiz ve güvenilir içme suyu üretir. Bu modelimiz hem şehir şebekesinden hem de herhangi bir durgun veya akarsu kaynağından (pompa seti kullanılarak) içme suyu üretebilir.

    26 158,00 TL
    Hızlı Görüntüle

    Tatlı su kaynaklarından temiz ve güvenilir su depolanmasını sağlar. Hem şehir şebekesinden hem de herhangi bir durgun veya akarsu kaynağından karavan deposu filtrelenmiş temiz su ile doldurulabilir. 

    18 703,00 TL
    Hızlı Görüntüle

    Bu filtre modelimiz herhangi bir basınçlı su hatlarından karavan su deposuna giren suda bulunabilecek olan kum, kil, pas, mil, çamur, kötü koku, tat ve kireç gibi tortuları, pislikleri giderir. Suyu temiz ve güvenli kullanım suyuna dönüştürme yeteneğine sahiptir.

    8 761,00 TL
    Hızlı Görüntüle

    Tortu, Pislik Önleyici, Koku, Tat, Renk Düzenleyici ve Kireç Önleyicili Üç Aşamalı Yüksek Akışlı Tiny House Portatif Su Filtresi Sistemi

    23 659,00 TL
    Hızlı Görüntüle

    Yukarı